2021-06-02 15:48:53• hírek • Bede Emőke

Mindkét gyermekével végzett egy máramarosi nő

Fotó: observatornews.ro
Fotó: observatornews.ro

Szörnyű tragédia helyszínévé vált szerda délelőtt a Máramaros megyei Rózsapatak. Egy fiatal édesanya egyelőre ismeretlen indíttatásból kioltotta két kisgyermeke életét.

A hatóságokat 10 óra 54 perckor értesítette arról egy férfi, hogy Rózsapatak településen két gyermeknek súlyos légzési nehézségei vannak. A helyszínre azonnal kivonultak a mentők és a rendőrök is, ám már csak a halál beálltát tudták megállapítani, ugyanis az újraélesztési kísérlet a 4 hónapos kislány, illetve 1 éves és 9 hónapos fivére esetében is eredménytelennek bizonyult – közölte a Máramaros Megyei Rendőr-felügyelőség.


„Felhívott és elmondta, hogy idegrohamot kapott és földhöz vágta a gyerekeket. Hazajöttem. Soha nem mondta, hogy nehéz neki a gyerekekkel. Arra panaszkodott, hogy fáj a feje. Volt az orvosnál, aki adott neki rá valamit. A fiú, aki hazahozott autóval, ő hívta a 112-es segélyhívót” – szólaltatta meg az édesapát az Observator.


A gyermekei életét kioltó nő édesanyja pedig arról számolt be, hogy a reggeli órákban még beszélt a lányával telefonon, és akkor semmi sem utalt arra, hogy valami baj lenne. „Reggel beszéltem vele telefonon, akkor még minden rendben volt. A férje munkában volt, soha nem hallottam őket veszekedni. Messze lakunk egymástól, így többnyire csak telefonon tartjuk a kapcsolatot. Reggel, amikor beszéltem vele, épp megetette a gyerekeket. Nem hittem volna, hogy ez megtörténhet. Csak ő volt a gyerekekkel, neki [értsd: a férjnek] is többet kellett volna velük lennie. Én szerettem volna jönni segíteni, de nem engedték. Hat éve házasok, szombaton kereszteltük volna a kislányt” – mondta el az asszony, aki úgy véli, lánya depressziós lehet, mert jobbára csak egyedül nevelte a kicsiket, hiszen a férje folyamatosan dolgozott.


Az idézett forrás szerint a 28 éves, többek szerint pszichés gondokkal küzdő nőt rövidesen Máramarosszigetre viszik, hogy egy pszichiáter megvizsgálhassa, s kiderüljön, beszámítható állapotban volt-e a szörnyűség elkövetésének pillanatában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: